NEWS

13/4- Vi har ett par svarta hanvalpar till salu (leveransklara) samt bruna med leverans april/maj.

25/3 – Finns en liten film på Sallys valpar under länken Puppies. Klicka här.

17/3 – Vi har svarta valpar med leverans till påsk. Läs mer på Puppies. Bruna och Svarta valpar finns med leverans närmare sommaren.

23/1 – Vi har 6 månaders unghundar till salu.

17/1 – Vi har fått valpar. Dessvärre flöt inte valpningen som vi önskat och vi har 3 tikar och 2 hanar kvar. Vi väntar en ny kull om 3 ve.

28/12 – Puppies är uppdaterad. Sally löper och vi hopppas på svarta och bruna valpar med leverans i slutet av april början maj.

17/12 – Olga är dräktig!!!! Vi väntar bruna valpar.

22/11 – Vi har uppdaterat våra framtida planer och även lagt ut några äldre valpar till salu. Kolla in puppies

7/11 – Vi har svart tik till salu, 4 månader gammal.

14/10 – Vi har uppdaterat valpsidan.

10/10 – Det finns en brun hane till salu med leverans i nov. Kontakta oss för mer info (0708-473537)

13/8 – Mysig Kennelträff med vädrets makter på vår sida. Det var uppehåll med växlande molnighet!!! Vi testade utställningsträning, apportering, viltspår-teori, poängpromenad och korv med bröd – samt godfika av bästa Sandra Björlin. Vi kommer dessvärre inte fortsätta vår tradition med att Kennelträffen infaller andra söndagen i augusti. Tyvärr krockar det med andra aktiviteter 2024. Vi återkommer med mer information.

12/8 – I morgon är det Kennelträff. Vi ses på Sångfågelns Gård med start kl 11:00. Kläder efter väder. Glöm inte godis till hunden!

21/7 – Vi har besiktigad svart hane till salu som är leveransklar den 26 juli.

15/7 – Kennelträff 2023. Info finns på valpsidan.

1/7 – Nu uppdaterar vi valpsidan.

25/5 – Vi har en svart hane som är besiktad utan anmärkning och är leveransklar den 26 maj. Vi har lagt upp Queenie-Sickan valpkull på hemsidan. Svarta valpar med leverans på midsommarafton 🌟 – Sålda

20/5 – mer info på sidan Puppies

18/5 – Vi har återbud på svart tik (såld) med leverans 26 maj. Vi har även valpar med lev på midsommar. Kontakta oss för mer info.

1/4 – vi har fått gula och svarta valpar. Leveransklara 26 maj.

23/3 – vi har fått bruna valpar. Leveransklara 17 maj. Samtliga är tingade.

15/3 – Vi väntar bruna, gula och svarta valpar med leverans maj/juni.

27/12 – Vi vill passa på att önska alla Gott Nytt År 2023. Sidan med valpar är uppdaterad och vi har bruna tikar med leverans 10 jan samt svart hane till salu. Vi planerar spännande kombination med leverans april/maj. Under året som gått har det varit många duktiga ekipage ute på tävlingar. Jätte roligt att det nu börjar ta fart efter att allt legat på is under 2021. Nu stundar My Dog nästa ve. 5-8 januari är vi på plats och det är bara att titta förbi. Vi kommer finnas i monter B04:19

13/10 – Vi har fått 9 valpar. 8 st lever. 4 tikar och 4 hanar (varav två bruna). Valparna är leveransklara 1 december. Bild kommer inom kort.

5/10 – Vi väntar ett helt gäng med valpar trots att tiken inte är så stor. På röntgen sågs minst 9 st, nu ska vi bara få ut dom levande också 🙂 Vi har svart tik och hane för omgående leverans. Nästa vecka vet vi om Bomba är dräktig 🙂 Vi har uppdaterat Horses.

21/9 – Vi har varit i Holland och parat Bomba. Hoppas på helbrun kull med leverans i mitten av januari. Väldigt spännande 🙂 Nu ligger lite nya bilder uppe på valparna.

25/8 – Vi har fått ett återbud på svart tikvalp. Kontakta Olivia 0708-473537 /för mer information.

11/8 – Kennelträff inställd pga sjukdom!

6/8 – vi har fått bruna och svarta valpar!!!

28/7 – vi har fått en stor kull med svarta valpar. Mamma är Mova och pappa är Mano. 7 tikar och 4 hanar. Samtliga är svarta.

22/6 – Vi har en gul tik till salu – Såld! Leveransklar. Vi väntar valpar med prell leverans i september.

28/4 – Vi har gul och brun hane till salu, leverans i slutet av maj. – Såld.

30/1 – Nu äntligen har vi spännande nyheter! Vi hoppas på gula, svarta och bruna valpar med leverans maj/juni. Om en vecka vet vi om första tiken är dräktig.

25/12 – Vetpris.se är en sida där ni kan skaffa er kunskap om vilka veterinärer som finns i ert område och ex på kostnad. https://youtu.be/vEEABwQUXN4

12/12 – Vi har en 8 månaders svarthane till salu. SÅLD!

31/10 – Bomba har fått 5 tikar och 3 hanar. Leveransklara 23/12.

24/10 – Molly och Sickan har fått valpar. Svarta. Ni som står på kö för tik/hane får gärna höra av er men vi kan inte lämna något besked förrän valparna blivit 1 ve. Leveransklara 18 dec

17/10 – Finns en 10 månaders hanhund till salu hos nuvarande ägare. Mer info finns under länken puppies.

14/10 – Vi har inga valpar till salu i dagsläget.

23/9 – Vi har gul hanvalp till salu.

19/8 – Nu gör vi en sida till Voltas valpar. Fler bilder kommer men nu är vi på g. Titta här!

17/8 – Voltas valpar mår bra och vi kommer nu ”lova” bort dessa små isbjörnar och skapa en egen sida för dom. Om ca 1 ve väntas svarta och gula valpar.

30/7 – den 18 juli fick Volta valpar. Vi har 2 tikar och 5 hanar. Magda är dräktig och vi väntar valpar om 1,5 ve.

1/7 – idag hände det vi tidigare varit förskonade från…. En hel kull med döda valpar 😔 Känns jätte jobbigt och vi orkar inte kontakta valpköpare just nu. Songbirds Volta är dräktig och vi hoppas på valpar senare i juli. ❤️

30/5 – Xenia är dräktig.

27/5- Vi avstår kennelträff i år och satsar på kurs senare i höst, så hoppas vi att Covid läget är lite lugnare och att fler blivit vaccinerade 2 ggr.

4/5 – Alla valpar till sommaren 2021 är tingade. Det går bra att ställa sig på kö för hösten/vintern 2021.

2/4 – Emmie har valpat. Vi kommer kontakta alla som står på kö efter påsk. Vi vill se att alla valpar växer och utvecklas som de ska. Vi fick 4 tikar och 5 hanar.

14/3 – Sally är dräktig. Vi väntar således en helbrun kull med leverans i mitten av Juni. Sally är inseminerad med fryst sperma och vi kunde se många små fosterblåsor ❤️

14/2 – den 11/2 föddes 3 hanar och 1 tik

22/1 – Lina är dräktig. Vi tar inte emot fler intressenter för kullarna nu men vill man ha hund närmare sommaren är man välkommen att ringa.

9/1 – Jessye är dräktig! Valparna väntas 11 feb. Prell leverans ve 14.

7/1 – Vi har fått valpar. Som läget är nu är alla tingade och kommer ”placeras” till personer som sedan tidigare stått på kö. Detta kommer ske inom kort. Är du en av dom som väntar besked så kommer jag återkomma, vi har haft lite sömnbrist och ligger lite efter med återkopplingen.

3/1 – God fortsättning på det nya året. Inom kort kommer vi ha lite flera nyheter ang valpar 🙂 Kryddan har fått en egen sida och vi kommer lägga in mer info där under dagen.

27/12 – Vi har uppdaterat med info till de som blivit tilldelade valp. Om ca 1 ve föds nästa kull.

16/12 – Första kullen är född! Till er som står på lista gör vi en återkoppling på söndag när vi ser att valparna växer och utvecklas normalt.

5/12 – Nu har vi inte längre kvar den gamla Sångfågelsidan vilket innebär att en hel del rolig information går förlorad. Jag tänker att vi i stället sakta uppdaterar den här sidan så bra det bara går. Sidan om oss kommer att återfinnas här. Om det är några gamla bilder ni söker så har jag kvar det mesta på datorn. Vår mailbox är precis överfull, ring om ni har intresse av valp. Vi hinner inte med i havet av mail…. Vi har spännande kombinationer på g framöver 🙂 Tänk också på att det inte alltid uppdateras här utan kan vara uppdaterat ex bara på sidan med valpar ”puppies”. Var inte blyga för att surfa runt och söka ny information. Vi kommer uppdatera så snart valparna är födda men vi hoppas givetvis på lite fint väder innan dess och nya bilder. Hoppas ni alla har en fin Jul även om det är med viss distans i år.

13/11 – Vi har 2 dräktiga tikar och vi väntar gula, svarta och bruna valpar omkring 18-20 december.

25/10 – 15 nov kommer vi påbörja vår intresse-lista. Vi kommer först uppdatera resultatet på Ultraljudet och därefter börjar vi skriva upp de som är intresserade av valp ifrån oss.

18/10 – Nu äntligen har vi lite roliga nyheter. Vi hoppas på gula, svarta, bruna valpar med en preliminär leverans i slutet av ve 6 2021. Vi kommer uppdatera med mer info om 4 ve efter ultraljud.

23/9 – Tiken vi parat är dessvärre tom. Vi inväntar löp inom kort. Vi har fått många positiva röntgenresultat, kommer uppdatera sidan allt eftersom.

3/8 – Ståbilder på samtliga i Elsas kull. Klicka här!

20/7 – Eftersom restriktionerna ligger kvar ang stora folksamlingar, har vi valt att ställa in kennelträffen. Vi kommer fullfölja utställningskursen med begränsat antal deltagare.

15/7 – Nya bilder på alla valpar.

6/7 – Nu känner vi att läget är stabilt i valplådan. Valparna vi har nu är tingade och det är glädjande att så många hamnar hos tidigare valpköpare ❤️ Vi tid för röntgen fre 28 aug om någon vill haka på!

23/6 – Ytterligare en valp har dött av helt oförklarlig anledning. Pga det kommer vi helt bromsa allt ”tingade” av valpar och avvaktar en vecka för att se utvecklingen.

23/6 – En av Sallys valpar dog helt plötsligt men vi har 7 pigga valpar i lådan.

19/6 – Sally har fått 8 valpar. Vi kommer ta emot förfrågningar med start på måndag. Mer info kommer på söndag.

16/6 – Elsa har påbörjat sin valpning kl 10:30. Vi tar inte emot förfrågningar än på en vecka. Vi kommer dock uppdatera sidan ”puppies”.

1/6 – Undras valpar är tingade!

30/5 – Undra har fått valpar som är leveransklara den 23 juli.

13/5 – Elsa är dräktig! Beräknad valpning 17 juni.

10/5 – Vi ligger efter med vår Mail. Alla har inte fått svar tyvärr. Vänligen ring oss om ni mailat men inte fått svar. Vi väntar valpar med leverans i slutet av Juli – mitten aug. Vi kommer uppdatera närmsta ve om våra framtida planer efter UL.

22/4 – Nu har vi spännande planer. Går allt som det ska kommer mer info om 4 ve ❤️

10/4 – Till er som ännu ej varit i kontakt med oss men som söker valp – valparna vi har nu är bokade men ni får gärna höra av er till oss ang valp med leverans i juli.

9/4 – Xenias valpar är nu ute och tyvärr förlorade vi halva kullen. Kvar finns 1 hane och 3 tikar. Vi kommer inte lova något ang dessa valpar än på en vecka.

6/4 – Valpning pågår. Ikväll vet vi mer om resultatet. Ni hittar kullen under länken Puppies.

2/4 – Valparna vi har nu är tingade. För er som är intresserade av valp med leverans i början av juni, får gärna kontakta oss på skärtorsdagen då har vi troligt mer information. Skk avråder i dagsläget från besök pga Corona. Vi följer deras rekommendationer och kommer således inte ta emot besök inomhus närmsta tiden.

17/3 – Vi har uppdaterat hemsidan och kommer göra det löpande utan att det alltid förekommer uppdatering ”här”. Bilder och länkar till filmer på valparna kommer publiceras löpande. Pga Corona kommer våra hundar inte delta på prov närmsta tiden.

25/2 – 8 svarta valpar fick Magda 🙂 24/2 – 4 gula och 5 svarta blev det 🙂 Födda 23/2

23/2- Valpning pågår med start kl 18:00. Först ut är en svart tik.

16/2 – Nu har båda hundarna hittat nya hem och vi gratulerar Songbirs Simone till R-Certet i fredags.

10/2 – 1 årig tik finns i STH finns till salu. 6,5 årig tik finns till salu i Falun. Inga problem hundar. Kontakta Olivia 0708-473537

2/2 – Nya biler på valparna.

25/1- Nya bilder på valparna. Magda är dräktig med Sony. Svarta valpar väntas om ca 4,5 ve.

19/1 – Emmie är dräktig med Orri. Vi väntar gula och svarta valpar i slutet av feb.18/1 – Vi har fått en avbokning på gul tik med leverans 8 feb. 3/1- Vi har i dag varit på My Dog, gick sådär men eftersom vi inte gick vidare hann vi njuta av det fina vädret och fotografera lite hundar. Vi forsätter nu bygga sidor för tikarna och kommer jobba vidare med detta under 2020. Vi hoppas på gula & svarta valpar i slutet av feb med leverans i april.

30/12-19 – bilder på valparna! Vi vill passa på att önska alla nya och gamla valpköpare Gott Nytt År!

14/12-19 – 7 valpar födda!

13/12-19 Nu finns Orris stamtavla på hans sida!7/12-19 Vi hälsar en ny foxröd pojke välkommen! ”Orri”

11/11 -19 Nya Bilder på valparna.

7/11-19 Nya bilder på valparna.

27/10 -19 Sångfågelns Jessye Norman, Sångfågelns Magda De Civry, Sångfågelns Werther tog samtliga CK på utställningen i Mjölby. 14/10 -19 Be My Little Baby Optiums Canis är inseminerad. Mer info kommer när vi bekräftat ev dräktighet. Songbirds Ismene har fått 8 fina valpar igår. Vi har hanar kvar att tinga. Leverans andra advent.

25/9 -19 Sångfågelns Clotilde har blivit Svensk Viltspårschampion och klubbmästare i viltspår! Grattis till Anna-Lena & Tommy. Vi har varit på utställning i Eslöv. Mano Okeanas Elite, Wildn’Beauty’s Got it All ”Sally”, Sångfågelns Magda fick CK och Magda slutade som 4:e bästa tik bland närmare 40 starter. Härlig debut i ringen för Magda. Be My Little Baby Optimus Canis ”Babsan” har börjat löpa och vi hoppas på en spännande kombination framöver!

11/8-19 Mano blev BIM och SvenskChampion i Askersund!

27/7-19 Nu börjar vi bygga en ny hemsida. Det är ett (för oss) nytt program så ni får hållas till tåls med att det blir en hel del fel. Sångfågelns Kennel kommer att sakta men säkert flyttas över hit men det kommer ta en liten stund eftersom den är förhållandevis stor.